banenr

Aisea e fa'aaoga ai manure belt Anti-deviation device

I totonu o le gaosiga o lafumanu, o le fusipaʻu manu e masani ona faʻaaogaina i masini faʻapipiʻi otometi mo le felauaiga o lafumanu.O le masini anti-deflection o loʻo i ai nei e tele lava i foliga o se taʻiala taʻiala, faʻatasi ai ma pito convex i itu uma e lua o le fusi otaota, ma o loʻo tuʻuina atu alalaupapa taʻiala i totonu o le taʻiala taʻiala e fetaui ma pito faʻafefe, ma faʻasolo pito faʻafefe i le taʻiala. grooves e iloa ai le taʻitaʻiga a le fusipaʻu otaota.I le taimi lava e tasi, o le umi o le taʻiala taʻiala e umi, ma o le feteʻenaʻiga i le va o le fusipaʻu taʻitaʻia e tele, ma o le ofuina ma le loimata e vave, o le suia soo e aʻafia ai le faʻaaogaina moni.

manure_belt_clip_05
Aloese mai le faaletonu o le faatufugaga muamua, o le manure belt anti-running masini ua saunia, ina ia mafai ona foia lelei faaletonu o loo i ai i le faatufugaga muamua.

O le fofo faʻapitoa na faʻaaogaina e le faʻataʻitaʻiga aoga o le: masini faʻafefeteina o fusi faʻamama otaota, e aofia ai faʻamau E-foliga, fai mai puipui E-foliga e aofia ai se vaega tuusao, o se vaega faalava muamua seti i le vaega pito i luga o le vaega saʻo, a vaega faalava lona lua seti i le ogatotonu o le vaega tuusao ma se vaega faalava lona tolu seti i le vaega pito i lalo o le vaega tuusao 1, fai mai vaega faalava lona lua o cylindrical ma o lona lima rotatable e fesootai, fai mai pito pito i lalo o le vaega faalava muamua e mafai ona seti movable lautele E i ai se polo, ma o loʻo i ai se avanoa i le va o le pito i lalo o le polo ma le pito i luga o le lima e fetaui ma le mafiafia o le fusi faʻafefe, ma o loʻo i ai se polo e mafai ona faʻagaoioia i le pito i luga o le faʻataʻatia lona tolu. vaega, ma o loʻo i ai se avanoa i le va o le pito i luga o le polo ma le pito i lalo o le lima e fetaui ma le mafiafia o le fusi faʻafefete, ma o loʻo i ai se avanoa i le itu o le polo mo le pito faʻafefeteina o le fusi faʻafefete. pasia.

 


Taimi meli: Feb-21-2023