banenr

O le a le eseesega i le va o fusi faavae chip ma fusi polyester mo le fusipaʻu taʻavale maualuga mafolafola tutusa?

O le taʻua o le fusipaʻu taʻavale maualuga-saosaoa vaalele, o le a mafaufau muamua tagata i le fusipaʻu faʻavae, o le fusipaʻu faʻaoga sili ona faʻaaogaina vaalele fusipaʻu, ae i tausaga talu ai nei, o se ituaiga o fusi e taʻua o le "polyester belt" o loʻo sasao. , ma faʻasolosolo malie le avanoa e ola ai o fusi faʻavae laupepa.O lenei tusiga e taulaʻi i le eseesega i le va o fusi faʻavae chip ma fusi polyester, e fesoasoani ia te oe e filifili se mea e sili atu ona talafeagai mo a latou oloa gaosi oloa.

fusipa'u_02fusi fa'atasi_01
1, mea mata
Mai le tulaga mataʻutia o le vaaiga, o le ogatotonu o le fusi faavae laupepa o se faʻavae laupepa nylon e avea o se vaega malosi, aʻo ufiufi luga i le paʻu, paʻu povi, ie fiber ma isi mea eseese e faʻafetaui ai faʻamatalaga faʻaoga eseese.

O fusipa'u Polyester e faia i le pa'u carboxyl nitrile fa'apitoa fa'apitoa e pei o le aveta'avale ma le fa'afefeteina, thermoplastic polymer elastomer e pei o le tu'ufa'atasiga suiga, ma le ie polyester maualuga e pei o le malosi o le ivi tua.
2, faiga gaosiga
Mai le vaaiga o le faagasologa o le gaosiga, o le fusipaʻu faavae auala fusifusia o le faʻaogaina lea o le faʻapipiʻi e faʻafesoʻotaʻi faʻatasi fusipaʻu pepa e lua, ma o lenei mea faʻapipiʻi e masani lava o se kelu faʻapitoa, lea e mafai ona faʻamalolo vave i le vevela maualuga e fausia ai se sootaga malosi.

O le fusi polyester e faʻaaogaina se sooga faʻapipiʻi nifo, muamua ona faʻapipiʻi ona nifo, faʻapipiʻi faʻatasi pe a maeʻa le vevela maualuga, o le vaega faʻapipiʻi o le malosi e tutusa, ma le mafiafia o le sooga e tutusa ma le mafiafia o le fusi.
3. Fa'atinoga
Mai le faʻatinoga o le vaaiga, o le fusipaʻu faʻavae o loʻo i ai le lelei o le malosi o le eletise, malosi malosi e tetee atu i le faʻalavelave, mama mama, malosi malosi, tetee atu i le faʻafefe, maualuga le lelei, maualalo le pisa, vaivai teteʻe, lelei abrasion teteʻe, ola umi auaunaga ma isi.Ae o faʻaletonu o laupepa faʻapipiʻi e iloagofie foi e pei o le maualuga o le elongation, e le o le siosiomaga.

O le fusi polyester e faʻatoʻilaloina le faaletonu o le maualuga o le faʻalauteleina o le maualuga ma le puipuia o le siʻosiʻomaga o le fusipaʻu faʻavae, ma o loʻo i ai le lelei o le maualuga o le malosi faʻamautu, faʻalavelave mautu, mama mama o le fusipaʻu tino, vaivai lelei ma fetuutuunai, vave ma le siosiomaga. sooga, malosi maualuga, malosi corrosion teteʻe, tau tausiga maualalo, ma isi, pau lava drawback o le tau fai si maualuga.
4、Talaga Fa'atatau
Mai le vaaiga o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, o le faʻaogaina o le lipine faʻavae chip e matuaʻi tasi, e masani lava ona faʻaaogaina i totonu o le eletise, mo le gaosiga o paʻu mama, faʻaaliga tioata vai ma isi mea faʻaeletoroni.Polyester tape o loʻo i ai le tele o faʻaoga, e mafai ona faʻaaogaina i ie, pepa, mea fau fale, fale kemisi, nofoaafi, eletise eletise, fesoʻotaʻiga ma isi fanua.

E le masalomia, o le fanau mai o le fusipaʻu polyester i luga o le fusipaʻu faʻavae na fai mai o se suiga i le alamanuia, ae o le amanaia o le fusipaʻu faʻavae ma le fusi polyester i mea mataʻutia, gaosiga o gaosiga, faʻatinoga ma faʻataʻitaʻiga faʻaoga e eseese, matou manaʻomia le filifilia sili atu e talafeagai mo a latou lava alamanuia uiga ma faʻaoga faʻapitoa o le siosiomaga o le fusi taʻavale.

fusipa'u_07

O Annilte o se tagata gaosi oloa ma 20 tausaga o le poto masani i Saina ma se faʻamaoniaga lelei ISO pisinisi.O i matou foi o se tagata gaosi oloa auro faʻamaonia faʻavaomalo SGS.
Matou te fa'avasegaina le tele o ituaiga fusipa'u .E iai a matou lava fa'ailoga "ANNILTE"
Afai ei ai ni au fesili e uiga i le conveyor belt, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi ma matou!

Telefoni/WhatsApp/wechat : +86 18560196101
E-mail: 391886440@qq.com
wechat: +86 18560102292
upega tafa'ilagi:https://www.annilte.net/


Taimi meli: Tes-25-2023