banenr

E fesoasoani le Annilte i le atinaʻeina o pisinisi tau taumafa e foia ai faʻafitauli o le soifuaga o tagata

I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻavavevaveina o suiga o pisinisi a Saina ma le faʻaleleia, o le faʻaleleia o le faʻaleleia o loʻo faʻaauau pea ona taʻitaʻia le atinaʻeina o alamanuia, pisinisi fou, pisinisi fou, ma faʻataʻitaʻiga fou ua faʻaleleia, ma ua faʻaleleia le fausaga o fale gaosi oloa.

punch_belt_03

Mo le gaosiga o masini taumafa, o le gaosiga o loʻo i ai nei, o loʻo i ai nei le gaosiga o masini, o le maualuga o le masini e maualalo, o le vevesi i aso uma e na o le 700 kilokalama, e mamao mai le faʻataunuʻuina o manaʻoga maketi.

I le avea ai o se taʻutaʻua i totonu o le atunuʻu e tuʻuina atu fofo, o le au a Annilte na fausia se fusi faʻafeiloaʻi talafeagai mo masini wonton e faʻavae i luga o le poto masani faʻapisinisi, e faʻaaoga ai le faʻatulagaina o le saʻo o le fusipaʻu conveyor ma le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia e ausia ai le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga otometi ma atamai i vaega autu o le. meafaigaluega, o le taunuuga mulimuli na ausia o le: o le averesi o le gaosiga o le gaosiga i aso taitasi mai le 700 kg talu ai i le gaosiga o aso taitasi o le 1500 kg, lea e le gata ina faʻaititia O le taunuuga mulimuli o le averesi o le gaosiga o aso taʻitasi e siitia mai le 700 kg i le 1500 kg, lea e le gata ina faʻaitiitia ai le tau o le gaosiga o meafaigaluega ae faʻamalosia ai foi le atinaʻeina o le alamanuia atoa.

I le amataga o le 2022-2023, o le tele ma le tele o kamupani meaʻai na ausia le galulue faʻatasi ma Annilte, ma o le gaosiga o aso uma o Annilte wonton machine belts na faʻaauau pea ona tupu.


Taimi meli: Me-05-2023