banenr

O le a le fusi fuamoa?

O fusi o fuamoa, e taʻua foi o fusi fuamoa poʻo polypropylene conveyor belts, o fusi faʻapitoa faʻapitoa e masani ona faʻaaogaina i le faʻatoʻaga o moa, aemaise lava i faʻatoʻaga moa, faʻatoʻaga pato, ma isi nofoaga mo le aoina ma le felauaiga o fuamoa. O le galuega autu o lenei ituaiga o fusipaʻu o le faʻaitiitia o le gau o fuamoa aʻo feaveaʻi mai le coop i le nofoaga e aoina ai ma galue o se faamama mo fuamoa i le taimi o felauaiga.

fuamoa_belt_detail_01

O fusi e aoina fuamoa e masani lava ona faia i mea polypropylene (PP) maualuga, e malosi, umi, faʻafefete, ma faʻamaʻi faʻamaʻi. E fetuutuunai ma e mafai ona fetuunai i soʻo se umi e tusa ai ma manaʻoga moni, faʻafaigofie ona faʻaoga. E le gata i lea, o le mamanu o le fusi o fuamoa e aʻafia ai foi le puipuiga o le siosiomaga ma le tumama, e le faigofie ona faʻafefe le pefu, e mafai ona teena le faʻatupuina o siama ma sigi, faʻaitiitia le faʻaleagaina lona lua o fuamoa i felauaiga.
Ina ia faʻamalieina manaʻoga o le faʻatoʻaga moa o fua eseese, o loʻo i ai ituaiga eseese o fusi o fuamoa, e pei ole puʻu lapotopoto fusi fuamoa, fusi fuamoa sikuea sikuea, fusi fuamoa tafatolu ma isi. O nei ituaiga eseese o fusi fuamoa e mafai, i se tulaga patino, faʻaitiitia le faʻalavelave ma le gau o fuamoa i le faagasologa o felauaiga, ma faʻaleleia le lelei o le aoina o fuamoa.

O Annilte o se tagata gaosi oloa ma 15 tausaga o le poto masani i Saina ma se faʻamaoniga lelei ISO pisinisi. O i matou foi o se tagata gaosi oloa auro faʻamaonia faʻavaomalo SGS.
Matou te faʻavasegaina le tele o ituaiga fusipaʻu .E iai a matou lava faʻailoga "ANNILTE"

Afai ei ai ni au fesili e uiga i le conveyor belts, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou!

E-mail: 391886440@qq.com
wechat: +86 18560102292
WhatsApp: +86 18560196101
upega tafa'ilagi:https://www.annilte.net/


Taimi meli: Mati-21-2024