banenr

O le a le lelei o le gaosiga o minerale lagona conveyor fusi?

O le gaosiga o minerale lagona conveyor fusi e masani ona faʻaaogaina i le faʻamanuiaina o masini lagona, ma o ona lelei e faʻaalia i vaega nei:

选矿毛毯带

1. Tulaga maualuga o mea mata

O le gaosiga o minerale lagona conveyor fusipa'u e faia i le fa'aulufale mai nila-tu'i fulufulu mamoe, lea ei ai uiga o le malosi absorption vai, hydrophobicity lelei, ma isi E mafai ona mautinoa e le deform lagona ao tautau i luga o le pauta oa, lea e faaleleia lelei le lelei. ma le a'afiaga o le fa'aofuina o 'oa.

2. Fa'atekonolosi maualuluga

O le gaosiga o minerale a Annilte e lagona ai le fusipa'u fe'avea'i e masani ona fa'aaogaina le tekinolosi la'ei ma fa'apitoa S curvature mamanu e fa'amautinoa ai e le natia e le fusipa'u mea mea, leakage, po'o le sola i le fa'aoga, lea e fa'aleleia atili ai le lelei ma le mautu o le gaosiga o minerale. I le taimi lava e tasi, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o nila faʻasolosolo faʻateleina le aʻafiaga o le faʻamauina o le oa ma faʻaleleia le fua faatatau o le faʻamanuiaga.

3. Fa'amanuiaga Maualuga Maualuga

O le gaosiga o minerale a Annilte na lagona ai le fusipaʻu e mafai ona faʻateleina le fua faatatau o le faʻamanuiaga e sili atu i le 70%, lea e mafua ona o lona lagona tulaga ese ma le faʻaogaina lelei o le vai, lea e mafai ona uu mau le paʻu o minerale ma faʻaleleia le toe faʻaleleia o le gaosiga o minerale.

4.Long ola tautua

O le fusi pito i lalo o le gaosiga o minerale lagona le conveyor belt e masani ona faʻaaogaina le paʻu taupou faʻaulufale mai, o nei mea e fetuutuunai, anti-matua, hydrolysis teteʻe, lea e mafai ona faʻalauteleina le ola tautua o le fusi lagona. I le taimi lava e tasi, o le fusi pito i lalo ma le lagona i le va o le faʻaogaina o tekinolosi faʻapitoa, o se fofo lelei i le fusi pito i lalo ma lagona le vavae ese mai le faʻafitauli o le paʻu, ma faʻaleleia atili ai le ola tautua o le fusipaʻu lagona.

O Annilte o se tagata gaosi oloa ma 15 tausaga o le poto masani i Saina ma se faʻamaoniga lelei ISO pisinisi. O i matou foi o se tagata gaosi oloa auro faʻamaonia faʻavaomalo SGS.

Matou te faʻavasegaina le tele o ituaiga fusipaʻu .E iai a matou lava faʻailoga "ANNILTE"

Afai ei ai ni au fesili e uiga i le conveyor belts, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou!

E-mail: 391886440@qq.com

wechat: +86 18560102292

WhatsApp: +86 18560196101

upega tafa'ilagi:https://www.annilte.net/


Taimi meli: Me-21-2024