banenr

Tulaga lelei o fusi fuamoa fa'afefeteina?

O fusi fuamoa masani e faigofie ona gau o fuamoa ona o le fetoaiga i le taimi o felauaiga, lefusi fuamoa fe'avea'iua manuia ona aloese mai lenei faafitauli.

O lefusi fuamoa fe'avea'ie faia i mea polypropylene, ma e tele ni pu i le ogatotonu, e mafai ona pipii ai fuamoa i totonu o pu ma faʻamautu tulaga i le felauaiga, faʻaitiitia le fetoʻai o fuamoa, ma faʻaitiitia le pipii o le pefu ma otaota moa i luga o le fuamoa. conveyor belt, ina ia faaitiitia le faaleagaina lona lua o fuamoa i le faagasologa o felauaiga.

fusia_fuamoa_05_看图王

Vaega ofusi fuamoa fe'avea'isaunia e Annilte:

1.mea lelei mata

Faʻaaogaina mea mama mama, leai se eleelea ma plasticiser, tasi le taimi faʻapipiʻi, malosi ma tumau.

2.Accurate pu mamao

O pu o loʻo tuʻiina e masini CNC Siamani, faʻatasi ai ma le vaʻaia saʻo o pu, faʻaitiitia lelei le gau o fuamoa e mafua mai i le faʻalavelave.

3.Customized

O le fusi fuamoa conveyor fusi ua i ai faʻamatalaga eseese, vaevaeina i ni ituaiga se tolu o pu: lapotopoto, sikuea ma tafatolu, lea e mafai ona faʻapipiʻiina e tusa ai ma le meafaigaluega e pikiina fuamoa.

4. Fa'amatalaga

Fua masani fe'avea'i fusi fuamoa lapoa mo fa'amatalaga, lautele o le 10mm, 19.6mm, 24.5mm, 35mm, 50mm, mafiafia o le 1.0mm, 1.2mm, 1.3mm.

O Annilte o se tagata gaosi oloa ma le 15 tausaga o le poto masani i Saina ma se faʻamaoniga lelei ISO pisinisi. O i matou foi o se tagata gaosi oloa auro faʻamaonia faʻavaomalo SGS.

Matou te faʻavasegaina le tele o ituaiga fusipaʻu .E iai a matou lava faʻailoga "ANNILTE"

Afai ei ai ni au fesili e uiga i le conveyor belts, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou!

E-mail: 391886440@qq.com

wechat: +86 18560102292

WhatsApp: +86 18560196101

upega tafa'ilagi:https://www.annilte.net/


Taimi meli: Me-13-2024