banenr

O le a le lelei o le fusipa'u ta'avale?

fusipa'u ta'avaleo se tasi o vaega autu o le ta'avale, ma o lona lelei po'o le leaga e a'afia tonu ai le fa'aogaina ma le ola o le ta'avale. O lea la, o le a le lelei oAnnilte treadmill fusipa'u?

跑步机皮带1

1. lelei abrasion tetee: o le pito i luga o loʻo faia i mea faʻapipiʻi lelei, lea e faʻaleleia ai le faʻaogaina o feteʻenaʻiga i le 30%, ma o le fusi e lelei le faʻafefe.

2. maualalo leo: o le pito i tua o le taʻavale e faʻaaogaina ai le fiber fou, faʻaleleia lelei le ola tautua.

3. mea mata lelei: o le faʻaogaina o mea faʻavaomalo A + vasega mataʻutia, sologa lelei, leai se faʻafefe, leai se slag, atoatoa ma le taʻavale.

4. Su'ega so'oga: Faʻaaogaina le tele-layer denting faʻatasi ai ma Siamani sili-faʻataʻitaʻiina tekinolosi vulcanization, seamless sooga, lamolemole ma mausali, leai se deformation, mafanafana ma umi.

5.Customized: conveyor fusipa'u puna gaosi, lanu, mamanu, umi, lautele ma mafiafia e mafai ona fa'avasegaina.

6. Aafiaga: Fa'amaualuga le 38 miliona fusipa'u ta'avale fa'aaoga fa'amaumauga, fa'amolemole lagona le saoloto e fa'aoga.

O Annilte o se tagata gaosi oloa ma 15 tausaga o le poto masani i Saina ma se faʻamaoniga lelei ISO pisinisi. O i matou foi o se tagata gaosi oloa auro faʻamaonia faʻavaomalo SGS.

Matou te faʻavasegaina le tele o ituaiga fusipaʻu .E iai a matou lava faʻailoga "ANNILTE"

Afai ei ai ni au fesili e uiga i le conveyor belts, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou!

E-mail: 391886440@qq.com

wechat: +86 18560102292

WhatsApp: +86 18560196101

upega tafa'ilagi:https://www.annilte.net/


Taimi meli: Apr-26-2024