banenr

Fa'apitoa e le fa'apipi'i fa'apipi'i fusipa'u mooncake falegaosimea, fesoasoani e fa'autometi le gaosiga o mea'ai!

O le taumafaina o keke masina i le Mid-Autumn Festival o se tu masani a le atunuu Saina. O keke masina Cantonese e manifinifi le pa'u ma le tele o mea e tumu ai, o se mea vaivai ma se manogi suamalie; O keke masina a le Soviet e pa'u le pa'u ma le manogi manogi, o se mea e sili ona lelei ma se manogi suamalie. E le gata i le faiga masani a Soviet-style mooncakes ma Cantonese-style mooncakes, o le maketi ua faʻalauiloa atili atu i aisa kulimi mooncakes e sili ona fiafia i ai tupulaga, aisa kulimi mooncakes, fuamoa mooncakes ma isi.

E tusa lava po o le a le tele o suiga i fafo o keke masina, o le mea moni e faia i le falaoamata e tumau pea e le suia.

E oo lava i le televave o le atinaʻeina o meaʻai i aso nei, o le gaosiga o mooncakes ua faʻaogaina, ae mo le gaosiga o keke masina, o le faʻalavelave faʻapipiʻi pipii o le conveyor o se "faafitauli tele".
Conveyor belt pipii luga e le gata e faigata ona mama atoatoa, ae faigofie foi ona faaleagaina le conveyor fusi i le faagasologa o le faamamaina, e le gata e aafia ai le lelei o le gaosiga, ae faateleina foi le tau o le gaosiga. Afai e le mae'a mae'ae'a le fa'amamāina, o le a maua ai fo'i siama, lea o le a matua a'afia ai le saogalemu o mea'ai.

I le taimi nei, o le fusi o le conveyor ma luga ole la'au e o'o mai, lea e le gata o lo'o taofia uiga o mea e le oona, leai se tofo, suauu-tete'e ma fa'afefeteina mea'ai fusipa'u, ae o lo'o i ai fo'i vaega nei:

(1) I tulaga o mea mataʻutia: o le paʻu mata e aumai mai Holani, ma o le paʻu e faia i meaʻai polymer meaʻai, lea e ogatasi ma le US FDA food-grade certification;

(2) I tulaga o tekinolosi: o le faʻapipiʻi polyester faʻapitoa i luga ole laiga e faia ai le fusipaʻu faʻatasi ma le maualuga o le abrasion teteʻe ma le matua teteʻe, ina ia mafai ona galue le fusi conveyor gaosia i le suauu ma vai siosiomaga, faʻamautinoa o le a le pipii le paluga. i luga i le oomi ma faʻaloloa, ma sili atu ona faigofie ona faʻamama;

(3) I tulaga o tekinolosi: faʻaaogaina Siamani faʻatekonolosi vulcanization, ina ia faʻamafanafanaina, vevela faifaipea ma taimi malulu o fusi fusi e saʻo i sekone, ma e leai se eseesega i le va o le paʻu o sooga ma le tino o o fusi pe a maeʻa le faʻamaʻiina, e faʻamautu sooga, ma o le ola tautua o le fusi o le conveyor e matua faaumiumi.

I se faapuupuuga, o le fanau mai o le fusipaʻu conveyor luga e leai ni laau o se fiafiaga mamafa i le alamanuia gaosi meaai! O loʻo i ai uiga o le le faʻapipiʻi luga, suauʻu teteʻe, faigofie ona faʻamama o le a faʻaleleia atili ai le gaosiga lelei o keke masina. E le gata e mafai ona faʻaaogaina i le laina gaosiga o keke masina, ae o loʻo i ai foi le lautele lelei i totonu o le falaoa, masini falaoa ausa, masini paluga, masini noodle, masini keke ma isi masini pasta.


Taimi meli: Sep-27-2023