banenr

Ua saunia e Annilte ni fofo mo le "Fa'avasegaina ma le Fa'atosinaina o le Pa".

I le televave o le atinaʻeina o e-commerce logistics i aso nei, o le auala faʻavasega masani ua faasolosolo malie ona tuai i tua atu o taimi, i le itu i matu o Guangzhou ma isi aai sili ona maualuga, o masini faʻavasegaina ua sili atu ona taatele, lea e aofia ai le faʻavasegaina o fatu. puipui,…

20240308113759_3662

Muamua lava, ia tatou malamalama "o le a le puipui fatu fatu".

O le fa'avasegaina o le pa puipui o le fa'avasegaina o le sa'o atoatoa e o'o atu i le 99.99% o masini fa'avasegaina otometi, pe a galue, o le a pasi atu oloa i totonu o le pa'u fa'alava i totonu o le puipui fa'ato'aga, ona ui atu lea i le meapueata e pu'e ai ata. I le taimi o le pueina o ata, o le faʻaogaina o le komepiuta o le puipui o le fatu o le a iloa ai oloa ma fuafua o latou taunuuga. A maeʻa le faʻamaonia, o le paʻu o le fatu e puʻeina e le robot ma tuʻu i totonu o le vaega tufatufa tutusa, o le faagasologa atoa e saʻo ma lelei, e le gata i le faʻaitiitia o tau o tagata faigaluega, ae faʻaleleia atili le lelei o le faʻavasegaina o galuega.
I aso nei, o le faʻavasegaina o le paʻu o le fatu ua tupu mai i le ituaiga autu i le rotating type, lea e mafai ona iloa ai le 24-itula le faʻalavelaveina le gaioiga, ina ia faʻateleina le faʻavasegaina lelei i le sili atu i le 5 taimi.

O nei pa puipui e le gata i le pisinisi e-pisinisi, ae o loʻo faʻaaogaina lautele i kamupani avefeʻau, nofoaga e teu ai, ma e oʻo lava ile falemaʻi.

Ae ui i lea, o le lelei ma le faʻatinoga o le faʻavasegaina o puipui e faʻatapulaʻaina e oloa faʻasalalau, pe afai e te manaʻo e faʻamautinoa lelei le lelei o oloa, ua tuʻuina atu e le au gaosi meafaigaluega manaʻoga fou mo oloa faʻasalalau:

(1) O le saʻo o pulleys e manaʻomia pea ona faʻaleleia;

(2) E tatau ona sa'o lelei le tulaga o fusipa'u fe'avea'i;

(3) O fusi faʻatasi e manaʻomia e foia ai le faafitauli o le pisa.

Annilte, o le puna o conveyor fusipaʻu, ua tuuto atu i taimi uma e foia faafitauli a tatou tagata faatau. A maua i matou e tagata fa'atau, matou te fa'aauupegaina i latou i oloa fa'asalalau ma le sa'o maualuga, ma maua le fa'atagaga autasi a tagata fa'atau.

Annilte transmission oloa faʻapitoa:

1、O fusipa'u Conveyor o lo'o fa'aulu i le laser positioning e fa'amautinoa ai e mafai ona fa'atulaga sa'o;

2, fusipa'u pulleys e faia e faaulufale mai Siamani CNC meafaigaluega, ma le saʻo maualuga ma mea sese laiti;

3. O le pito i luga o pulleys e lamolemole ma le burr-saoloto, lea e sili atu ai le tele o tulaga masani ma sili atu le saʻo o le felauaiga;

4、O le pito i luga ole fusipa'u synchronous ua ufitia i le ie maualalo leo e aloese ai mai le pisapisao mai le puna.

20240311130619_5654 20240311130619_4224 20240311130540_7572

O Annilte o se tagata gaosi oloa ma 15 tausaga o le poto masani i Saina ma se faʻamaoniga lelei ISO pisinisi. O i matou foi o se tagata gaosi oloa auro faʻamaonia faʻavaomalo SGS.
Matou te faʻavasegaina le tele o ituaiga fusipaʻu .E iai a matou lava faʻailoga "ANNILTE"

Afai ei ai ni au fesili e uiga i le conveyor belts, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou!

E-mail: 391886440@qq.com
wechat: +86 18560102292
WhatsApp: +86 18560196101
upega tafa'ilagi:https://www.annilte.net/


Taimi meli: Mati-11-2024