banenr

Annilte Magic Carpet Belt ma ona foliga

I lenei aso malolo o Me, o le Flying Magic Carpet ua avea ma oa taua mo nofoaga matagofie e faʻaleleia ai le poto masani a tagata asiasi. I le avea ai ma se ituaiga fou o le aʻeaʻe, o le Flying Magic Carpet e le gata e faʻafaigofie ai tagata asiasi e o i luga o le mauga, ae faʻaitiitia ai foi le mamafa o le savaliga ma le aʻe mauga.

魔毯输送带

O lekapeta fa'amaneta fa'a'ave'u fusipa'uo le ki lea i le sologa lelei o le kapeta faamaneta. O le fusi kapeta faʻatauvaʻa faʻailoga o loʻo i ai foliga o le maualuga o feteʻenaʻiga, leai se faʻaputuina o le vai, leai se paʻu, ma le malosi o felauaiga, lea e le gata e faʻaoga i le Flying Magic Carpet, ae e mafai foi ona vaʻaia i le nofoaga faaseʻe, ala vaʻavaʻai, kayak felauaiga. ma isi paka fa'afiafia.

魔毯输送带1

Uiga okapeta fa'amaneta fa'a'ave'u fusipa'usaunia e Annilte:

1.O le fusipaʻu tino e faia i le A + raw material, maualuga feteʻenaʻiga, leai se faʻaputuga vai, leai se paʻu;

2. O le auivi o loʻo faʻaulufale mai i luga o le uaea Kevlar maualuga, faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauteleina, maualuga le malosi o le malūlū, ma le gafatia o felauaiga o 3,000 malaga i le itula.

3. lelei uiga tetee matua, ozone tetee, susulu o le la, vevela, vai tetee, vai ausa tetee, UV tetee, radiation tetee;

4. Conveyor belt manufacturers, e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le manaʻoga, e mafai ona faʻatautaia loloto, fetaui tonu ma le felauaiga o manaʻoga o le kapeta faʻailoga lele.

O Annilte o se tagata gaosi oloa ma 15 tausaga o le poto masani i Saina ma se faʻamaoniga lelei ISO pisinisi. O i matou foi o se tagata gaosi oloa auro faʻamaonia faʻavaomalo SGS.

Matou te faʻavasegaina le tele o ituaiga fusipaʻu .E iai a matou lava faʻailoga "ANNILTE"

Afai ei ai ni au fesili e uiga i le conveyor belts, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou!

E-mail: 391886440@qq.com

wechat: +86 18560102292

WhatsApp: +86 18560196101

upega tafa'ilagi:https://www.annilte.net/


Taimi meli: Apr-30-2024